Bereken uw prestatiewinst dankzij chiptuning voor uw BMW

      Reacties uitgeschakeld voor Bereken uw prestatiewinst dankzij chiptuning voor uw BMW

Zou u willen weten hoe u uw prestatie van uw auto kunt verbeteren door middel van chiptuning? Kijk dan op de website van Chip Performance. Op die manier berekent u eenvoudig wat chiptuning kan doen voor uw BMW. U selecteert het model waar u in rijdt, en dit handige tooltje geeft aan hoeveel prestatiewinst er voor dit specifieke model geboekt kan worden. Deze prestatiewinst wordt weergegeven in PK en koppel. PK geeft het vermogen aan, wat onder andere de maximum snelheid bepaalt. Meer koppel betekent dat uw auto meer trekkracht heeft en sneller kan accelereren.

Chiptuning voor uw BMW bij een expert op het gebied van Duitse auto’s

Vaak zijn Duitse automerken technologisch erg sterk. Mede daarom domineert BMW, Audi en Volkswagen de automarkt. In de afgelopen jaren zijn automotoren technisch steeds ingewikkelder geworden. Er wordt meer en meer elektronica in moderne auto’s verwerkt en daar kunt u uw voordeel mee doen! Chiptuning voor uw BMW bijvoorbeeld. Dat laat u natuurlijk uitvoeren door een bedrijf dat ervaren is met het chip tunen van Duitse auto’s. Chip Performance werkt hoofdzakelijk met Duitse automerken en kan de prestaties van uw BMW aanzienlijk verbeteren door het motormanagementprogramma van uw auto scherper af te stellen.

Chiptuning voor BMW ten opzichte van opvoeren, wat is het verschil?

Chiptuning voor BMW, Volkswagen en Audi, wordt de laatste jaren steeds vaker toegepast. Toch weet niet iedereen wat dit nu precies is. Is het hetzelfde als de auto opvoeren of is het wat anders? De overeenkomst is dat beide methoden worden gebruikt om de prestaties van de motor te verhogen. Bij opvoeren wordt de motor echter tot het randje van zijn kunnen aangepast, hoofdzakelijk om de snelheid zoveel mogelijk te verhogen. Bij chiptuning wordt het motormanagement strakker afgesteld waardoor de auto niet alleen sneller rijdt, maar juist ook bij lagere snelheden minder brandstof verbruikt. Kom een afspraak maken bij Chip Performance en zorg ervoor dat uw auto nog beter presteert.

Voor meer info :