Uw scheepsmotoren reviseren is goedkoper dan nieuwe kopen

      Reacties uitgeschakeld voor Uw scheepsmotoren reviseren is goedkoper dan nieuwe kopen

Reviseren is een stuk goedkoper dan een nieuwe motor kopen. En als dit goed gedaan wordt kunnen scheepsmotoren van uitstekende kwaliteit nog vele jaren mee! Bij Olthof kunt u terecht voor de inbouw, revisie en reparatie van uw scheepsmotoren. Al deze diensten worden uitgevoerd door gediplomeerde monteurs met jaren ervaring in de scheepsmotorenbouw. Een nieuwe motor wordt ingebouwd in uw schip, hierbij wordt een geschikte fundatie gelegd voor de nieuwe motor. Bij revisie wordt de levensduur van uw motor verlengt, met soms wel meer dan 10 jaar. Is uw motor stuk, maar nog in goede staat? Kies dan voor een reparatie door een van onze deskundige monteurs. Olthof heeft de meeste onderdelen op voorraad om u snel weer op het water te krijgen.

Vervang uw scheepsmotoren of kies voor revisie

Een scheepsmotor vervangen betekent dat het schip naar de droogdok moet, de motor ontkoppeld en verwijdert moet worden, de nieuwe motor aangeleverd en geïnstalleerd. Wat een werk! Maar u heeft twee opties: revisie of vervanging. Bij revisie worden de scheepsmotoren uitgebreid onderzocht waarna een offerte wordt opgemaakt om de defecte onderdelen te vervangen. Hierdoor geeft u de motor van uw schip een langere levensduur. Dit is goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe motor en u behoudt de fundatie. Echter met een van de nieuwe scheepsmotoren die Olthof levert bent u verzekerd van optimale kracht en de laatste innovaties op het gebied van scheepsmotoren. Olthof adviseert u deskundig over de beste keuze in uw situatie.

De specialist in het inbouwen van scheepsmotoren

Het inbouwen van een scheepsmotor is een enorme klus. Maar goed, dat komt ook omdat scheepsmotoren enorme machines zijn! Deze specialist is al jaren dé specialist op het gebied van scheepsmotoren en voorziet in zowel de levering als inbouw van de nieuwe motor. Het inbouwen wordt gedaan door ervaren gediplomeerde monteurs die al vele jaren meedraaien in de scheepsvaartbranche. Heeft u al een schip? Deze specialist schakelt u ook in voor de revisie van uw scheepsmotoren. Hierbij wordt de levensduur van uw bestaande scheepsvaartmotor aanzienlijk verlengt en blijft de fundatie intact.