Goede contracten opstellen met uitzendbureaus om kosten voor uitzendkracht te beperken

      Reacties uitgeschakeld voor Goede contracten opstellen met uitzendbureaus om kosten voor uitzendkracht te beperken

De doelstellingen van bedrijven komen vaak redelijk overeen. Twee doelstellingen springen er namelijk altijd uit. In de eerste plaats streeft ieder bedrijf ernaar goede kwaliteit te leveren en klanten tevreden te maken. Daarnaast is het ook belangrijk dat de kosten enigszins beperkt worden. Men wil bijvoorbeeld geen te hoog tarief voor een uitzendbureau betalen als extra uitzendkrachten nodig zijn. Dat moet voordelig worden geregeld zonder hoge kosten voor een uitzendkracht. Een inkoopadviesbureau kan u daarbij helpen. Dit bureau adviseert niet alleen, maar helpt ook betere contracten met uitzendbureaus op te stellen. Resultaat is een flinke besparing enerzijds en een betere organisatie van flexibele arbeid anderzijds.

Kosten voor uitzendkracht beperken

Wilt u een uitzendbureau inschakelen, zodat u gemakkelijk aan uitzendkrachten kunt komen? Maar vraagt u zich af: wat kost een uitzendkracht? Men denkt vaak dat er hoge kosten zijn verbonden aan het inschakelen van een uitzendkracht. Dat hoeft echter niet wanneer u goede afspraken maakt met een uitzendbureau, bijvoorbeeld over het tarief. Er wordt een contract opgesteld dat het mogelijk maakt voordelig en flexibel arbeidskrachten in te zetten. Maar wie helpt u daarbij? Daarvoor heeft u niet alleen de hulp van een uitzendbureau, maar van een professioneel inkoopadviesbureau nodig. Deze zorgt dat er een beter contract tot stand komt als u de kosten voor een uitzendkracht probeert te beperken. Zo wordt het tarief voor de diensten van een uitzendbureau ook lager en profiteert u van veel voordeel.

Voor voordelig tarief inkoop van flexibele arbeid door uitzendbureau

De exacte tarieven kan het uitzendbureau u precies vertellen omtrent het inhuren van uitzendkrachten. Maar een uitzendbureau doet tegenwoordig veel meer dan alleen een uitzendkracht tegen lage kosten vinden. Het uitzendbureau kan u helpen bij het inkopen van flexibele arbeid voor een voordelig tarief. Er wordt naar gestreefd processen blijvend efficiënter te maken en structurele besparingen te realiseren. Als u een specialist inschakelt, kan er zelfs een besparing van 4 tot 12 procent worden gerealiseerd. Vraag en aanbod worden nog beter op elkaar afgestemd, wat uw organisatie nog sterker maakt. Een uitzendbureau, of inkoopadviesbureau, kan u tegen een voordelig tarief hierbij helpen. Er wordt een contract opgesteld dat u de beste en flexibele uitzendkracht voor lage kosten oplevert.

Voor meer info :