Zo gaat men bij een training omgaan met agressie te werk

      Reacties uitgeschakeld voor Zo gaat men bij een training omgaan met agressie te werk

Als je kiest voor een training omgaan met agressie heb je daar verschillende opties voor. Je kunt kiezen voor een losse training, een cursus of zelfs een heel traject. Wat jouw situatie ook is, de deskundige werkwijze van PW Consultancy biedt altijd de juiste hulp. Bij PW Consultancy wordt er altijd met jou naar de best mogelijke werkwijze gezocht. Agressie hoort eenmaal bij mensen en bij het verdedigen van belangen. Iedereen zal hier wel eens mee te maken krijgen. Het traject begint met een vrijblijvend persoonlijk gesprek waar wordt besproken wat de tijdinvestering is per persoon per groep en wat de belangrijkste doelen zijn. Bij alle trainingen kan er gebruik gemaakt worden van acteurs en co-trainers om zo een situatie zo goed mogelijk in kaart te brengen. PW Consultancy werkt samen met freelance trainers en acteurs waardoor er scherpe tarieven aangeboden kunnen worden.

Training omgaan met agressie voor bedrijven

Krijg jij op de werkvloer vaak te maken met agressie? Dan is het belangrijk om precies te weten hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Eigenlijk is er altijd wel een kans aanwezig dat u tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden te maken krijgt met agressie. Jij als manager kan de medewerkers hierin ondersteunen. Door medewerkers te helpen om zicht te krijgen op wat er gebeurt tijdens een agressieaanval van iemand, geef je de medewerkers het beste wapen tegen agressie in handen, namelijk zijzelf. Wanneer er goed ingespeeld wordt op zo’n situatie zal deze niet escaleren. Een veilige werkvloer is belangrijk. Door een training omgaan met agressie bij PW Consultancy te volgen creëer je een beetje meer veiligheid op de werkvloer.

Waarom een training omgaan met agressie volgen

Agressie komt in vrijwel elke sector wel eens voor. Als medewerker van een bedrijf, is het daarom belangrijk dat u precies weet hoe jij het beste om kunt gaan als er iemand agressief wordt. De training omgaan met agressie is maatwerk omdat iedereen anders zal reageren op een situatie. Het traject bestaat uit een mengvorm van coachen, doceren, trainen en adviseren. Allereerst wordt er in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek ondervonden wat de uiteindelijke doelen zijn. De een wilt beter om kunnen gaan met zijn of haar eigen agressie en de ander wilt juist om kunnen gaan met agressie bij anderen. Wanneer de training omgaan met agressie bij PW Consultancy is afgesloten, hoeft de cursist niet opnieuw begeleid te worden. Het is dus een eenmalig traject waar je aan begint.

Voor meer info :