Bestel uw Crystal Nails producten gemakkelijk online

      Reacties uitgeschakeld voor Bestel uw Crystal Nails producten gemakkelijk online

Wist u dat u voor uw Crystail Nails producten, niet meer naar een groothandel hoeft. We begrijpen namelijk dat u niet altijd de tijd heeft om hier naar toe te gaan. Zeker niet tijdens de feestmaanden of vakantieperiode wanneer uw agenda doorgaans is volgepland. Is het dan niet prettig dat u uw producten online kunt bestellen én dat deze ook nog eens gratis worden toegestuurd? In de webshop van Webshopnagelproducten vindt u werkelijk alles om uw salon te voorzien van hoge kwaliteit producten. Koop een extra gellak met een glitter, schaf extra UV-lampen aan als u uit gaat breiden of koop extra werkmaterialen. Plaatst u een bestelling van €50,- of meer? Dan wordt de bestelling gratis naar u toegestuurd.

Met de juiste benodigdheden van Crystal Nails zet u een prachtige set nagels bij uw klanten

Nagelverzorging is meer dan het kiezen van het juiste kleurtje nagellak. In veel gevallen hanteren nagelstylistes namelijk een uitgebreid verzorgingsproces. Een manicure is hiervan een goed voorbeeld. Door de benodigdheden als nagelvijlen, voorbereidende vloeistoffen en nagelriemknippers aan te schaffen, biedt u uw klanten het totaalpakket. Combineer deze accessoires met een armsteun voor een ontspannen behandeling bij de klant en maak de behandeling compleet met tafeldoekjes en nailwipes. Deze producten en meer koopt u bij Webshopnagelproducten, dé groothandel voor nagelstylistes. Of u nu net komt kijken of jarenlang ervaring heeft in uw eigen salon: bij de groothandel koopt u zowel starterkits als aanvullingen. Daarom kiest u ervoor om Crystal Nails te bestellen bij Webshopnagelproducten.

Presenteer het aanbod aan nagellakken van Crystal Nails op een display of wiel

In veel gevallen pakt een nagellak kleur op de nagels heel anders uit dan wat u in het potje zit. Het kan in sommige gevallen dat de kleur aan de buitenkant niet overeenkomt met de kleur die in het potje zit. Door gebruik te maken van displays of een nagellak wiel van Crystal Nails, bent u verzekerd dat de klant tevreden is met de gekozen lak. De displays zijn eenvoudig te presenteren in een etalage of u presenteert een display of waaier aan de klant zodra de kleur gekozen moet worden. Wilt u de display voorzien van zoveel mogelijk kleuren, maar heeft u die momenteel niet op voorraad? Geen probleem! Webshopnagelproducten is dé groothandel voor nagelstylisten, dus ook voor een ruim aanbod aan nagellakken bent u hier aan het juiste adres.

 

Voor meer info :