Een nieuwe website voor je bedrijf laten maken

      Reacties uitgeschakeld voor Een nieuwe website voor je bedrijf laten maken

Een nieuwe website voor je bedrijf laten maken

Je bedrijf heeft misschien al heel wat jaartjes een website. En dan komt het moment dat je daar niet langer tevreden over bent en dat je besluit dat er een nieuwe website moet komen. Je kunt zelf aan de slag gaan om deze te ontwerpen, je kunt hiervoor ook een bedrijf inschakelen. Als je tevreden bent over het ontwerp kan de site worden gevuld met teksten. Maar wat als je daar zelf niet zo goed in bent? Dan kun je ook hiervoor een beroep doen op een professional.

Goede teksten voor je website

Webteksten laten schrijven door een goed tekstbureau is een prima alternatief voor zelf doen. Als schrijven niet jouw sterkste kant is dan kun je het beter uitbesteden. Een goede tekstschrijver haalt een gemiddelde van 1000 woorden per uur bij het schrijven van eenvoudige content. Als je daar zelf bij lange na niet aan komt dan is het vaak voordeliger om dit uit te besteden. Een tekstbureau kan alle content voor je website verzorgen. Van de tekst op de homepage tot productteksten voor je webshop of blogs en nieuwsberichten om je website actueel te houden.

Het uiterlijk van je website

Als je een nieuwe website laat maken is het belangrijk erop te letten dat de website prettig werkt voor je bezoekers. Niet alleen op een computer of laptop, maar ook op mobiele apparaten. Een goede webdesigner let daar op als hij een website ontwerpt. Steeds meer mensen maken immers gebruik van hun tablet of smartphone als ze op het internet informatie opzoeken of een product willen bestellen.  Als je het lastig vindt om het zelf te doen kun je ook teksten laten schrijven voor je website.

Wanneer kan je nieuwe site online?

Zorg ervoor dat je site helemaal af is als hij online gaat. Niets is zo ergerlijk als pagina’s die nog niet bereikbaar zijn of die nog moeten worden gevuld. Wacht liever een week langer tot alle teksten en afbeeldingen beschikbaar zijn dan haast te maken met online gaan. Loop alle teksten die zijn geschreven na op fouten voordat je ze plaatst. Check of links goed werken en naar de juiste pagina verwijzen. Pas als alles helemaal goed is druk je op de knop om de site online te zetten. Dat er dan soms toch nog wat schoonheidsfoutjes in zitten is vaak niet te voorkomen maar de basis moet natuurljk goed zijn.

 

 

Voor meer info : https://www.textmakelaar.nl/