Sluit uw huis aan op uw digitale netwerk met de Fibaro Home Center

      Reacties uitgeschakeld voor Sluit uw huis aan op uw digitale netwerk met de Fibaro Home Center

Misschien heeft u weleens gehoord van domotica, de mogelijkheid om alledaagse apparaten aan te sluiten op uw internetnetwerk. Maar het is altijd een ver van uw bed show geweest. Tot nu! Rijdt u terug om het licht uit te schakelen? Of laat u het de hele dag branden? Wanneer u in het bezit bent van een Fibaro Home Center hoeft het geen van beiden. Via een handige app bedient u uw woning gewoon vanaf een afstand. Met slechts een druk op de knop zet u de lichten uit of laat u het rolgordijn naar beneden zakken. En dat is nog maar het begin van de wondere wereld van domotica die het Fibaro Home Center mogelijk maakt. In de webshop van Domotica Shop bestelt u alles wat er momenteel verkrijgbaar is op het gebied van domotica. Maakt u het zichzelf gemakkelijk door domotica te (laten) installeren in uw woning?  

Stel zelf scènes samen met het Fibaro Home Center

Kent u de Fibaro Home Center al? Het is een systeem waarmee u uw huis bedient. Huis bedient? Hoe dan? Met dit systeem stelt u zelf scenes samen die u instelt met een druk op de knop. Enkele hiervan zijn het weer, de tijd en de locatie. Wilt u bijvoorbeeld elke avond op dezelfde tijd de lichten dempen, zodat u weet dat het tijd is om u klaar te maken om te gaan slapen? Stel dit dan in als bijvoorbeeld de nachtmodus. Wilt u energie besparen door overdag de lichten uit te zetten? Ook deze scene stelt u eenvoudig in via de Fibaro Home Center. Met dit domotica apparaat, laat u uw huis voor ú werken. Wilt u alles weten over de verschillende scenes die mogelijk zijn? Neem dan zeker eens contact op met een specialist als Domotica Shop. Zij vertellen u er met plezier alles over.  

Dankzij het Fibaro Home Center bedient u uw huis met een druk op de knop

Met de moderne technologie moet het toch mogelijk zijn om zaken als de verwarming in te stellen zonder dat u naar de thermostaat moet lopen? Het is allemaal mogelijk wanneer u in het bezit bent van een Fibaro Home Center. Dit domotica product bestelt u eenvoudig via een webshop, bijvoorbeeld Domotica Shop. Zodra u het apparaat in huis heeft, installeert u het gemakkelijk zelf en kan het genieten beginnen. Met slechts één druk op de knop bedient u wat u maar wilt in uw huis. Zo hoeft u niet steeds op te staan om de lichten aan of uit te zetten of om de temperatuur te regelen. En weet u wat handig is? Door het systeem te koppelen aan uw smartphone, bedient u uw verlichting, verwarming en meer ook gewoon van afstand.