Vuurwerk kopen? Specialist biedt zeer ruim assortiment

      Reacties uitgeschakeld voor Vuurwerk kopen? Specialist biedt zeer ruim assortiment

Wilt u vuurwerk kopen? Dan is het verstandig voor Oud & Nieuw langs te gaan bij een echte specialist. Want de ene leverancier is de andere niet en afhankelijk van het vuurwerk dat u wilt, moet u soms langs meerdere winkels voordat u alles heeft dat u wilt hebben. Kom daarom op 29, 30 en/of 31 december langs bij Grootvuurwerk. Deze leverancier doet zijn naam eer aan, u heeft nog nooit zo’n uitgebreid assortiment gezien! En om het kopen van vuurwerk nog makkelijker voor u te maken biedt deze specialist zijn producten ook nog eens online aan. Dat scheelt een hoop wachttijd!

Brandende vragen over veiligheid? Stel ze aan de expert wanneer u vuurwerk gaat kopen

Of u nu op zoek bent naar veilig kindervuurwerk of naar veilige oplossingen voor volwassenen: het blijft voor iedereen het allerbelangrijkste om vuurwerk veilig af te steken. Toch horen we nog steeds verhalen waarbij het mis gaat. De gevolgen zijn verstrekkend en niet te overzien. Zorg er daarom voor dat u uw vuurwerk dit jaar gaat kopen bij een expert die zich bekommert om uw veiligheid! Grootvuurwerk koopt alleen partijen in waarbij alle stukken vuurwerk voldoen aan de geldende normen en eisen omtrent veiligheid. Daarnaast biedt deze leverancier ook alles dat u nodig heeft om de veiligheid te garanderen. Denk daarbij aan artikelen als veiligheidsbrillen en aansteeklonten. Bij vragen over veilig vuurwerk afsteken staat er altijd een medewerker paraat om u te adviseren.

Van fontein tot mortier, vuurwerk kopen voor veel vertier!

Met Oud & Nieuw bent u vaak samen met uw vrienden, familieleden of anderen die dicht bij u staan. Want het is feest! En vuurwerk kopen en afsteken is voor veel mensen onderdeel van die traditie. Kom daarom in de laatste drie dagen van het jaar naar Grootvuurwerk in Capelle aan den IJssel voor een vuurwerkpakket waarmee u in stijl het nieuwe jaar inluidt! Gaat u om 12 uur gezellig met zijn alle buiten staan kijken, kies dan voor een pakket met vuurpijlen, mortieren, cakes en fonteinen. Voor extra knalgenot overdag heeft Grootvuurwerk ook een ruim assortiment aan knalvuurwerk.