Zonnescreens voor uw woning in Leiden? Die laat u monteren door de specialist

      Reacties uitgeschakeld voor Zonnescreens voor uw woning in Leiden? Die laat u monteren door de specialist

In de uitgebreide showroom van Sundesign vindt u een ruim assortiment zonnescreens voor uw woning in Leiden. Maar u vindt er nog veel meer op het gebied van zonbescherming. Onder andere screens, rolluiken, parasols, terrasschermen, duo schermen en nog veel meer. Of te wel, alle producten om u optimaal te kunnen laten genieten van de zon zonder dat u hier last van heeft. Daarbij komt nog eens dat de service uitstekend is. Zo komen de monteurs graag de zonnescreens in uw woning in Leiden graag monteren en demonteren, kunt u er terecht voor reparatieservice, onderhoudsservice en komen de vakmannen graag langs om te schoonmaken, inspecteren en insmeren.

Laat zonnescreens in de vorm van knikarmschermen monteren aan uw woning in Leiden

Knikarmschermen zijn een specifiek soort zonnescreens, speciaal geschikt om buiten te gebruiken. Het scherm zal zorgen voor schaduw op uw terras of in uw tuin en weert de zon uit uw woning. Ook wordt het doorzicht verminderd en creëert u zo gelijk meer privacy. Deze soort zonnescreens vindt u bij Sundesign in de omgeving van Leiden. Hier zijn deskundige medewerkers werkzaam die u alles kunnen vertellen over de eigenschappen van bijvoorbeeld knikarmschermen. Al meer dan 20 jaar zet deze specialist zich in voor het doel dat consumenten op een prettige en verantwoorde manier kunnen genieten van de zon.

Onderhoud uw zonnescreens in uw woning in omgeving Leiden goed

Onderhoud is extreem belangrijk als het gaat om de levensduur van zonnescreens van uw woning in de omgeving van Leiden. Heeft u bijvoorbeeld gepoedercoate zonwering? Dan is het aan te raden om deze minimaal één keer per jaar te wassen en daarna met autowas te behandelen. Heeft u zonwering dat uit blank aluminium bestaat? Dan kunt u deze gewoon met wat water en eventueel wat zachte zeep afnemen. Wrijf de zonnescreens daarna in met parafineolie. Het is belangrijk dat u geen schurende middelen gebruikt. Dit kan uw zonnescreens in de omgeving van Leiden schaden. Ontvangt u nu graag meer onderhoudsadvies? Komt u dan vooral eens langs bij Sundesign. Dé specialist op het gebied van zonwering.

Voor meer info :