De makelaar van Breda en Tilburg geeft je een gratis waardebepaling

      Reacties uitgeschakeld voor De makelaar van Breda en Tilburg geeft je een gratis waardebepaling

Heb je besloten om dichterbij de school van de kinderen te gaan wonen? Of ben je van plan om samen te gaan wonen met je partner? Bedenk dan goed wat er bij de verkoop van je huis komt kijken. Wat is mijn woning waard? Hoe snel wordt mijn woning verkocht? De makelaar in Tilburg en Breda helpt je bij al deze vragen en adviseert geheel vrijblijvend. Daarnaast krijg je ook een gratis waardebepaling voor je woning. Wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij het verkopen van een woning? Allereerst is het belangrijk om de waarde van jouw woning te bepalen. Vervolgens ga je de woning verkoop klaar maken. Het is belangrijk dat je zorgt dat kleine mankementen gerepareerd zijn. En dan? Je woning wordt te koop gezet! Kern Makelaars verzorgt de fotografie en de wervende tekst. Ook de bezichtigingen en onderhandelingen wordt door de makelaar uit Tilburg en Breda gedaan. Verkopen maar!

Realiseer jouw woonwens met de makelaar in Tilburg en Breda

Als je van plan bent om een huis te kopen, is het verstandig om te bekijken wat jouw financiële mogelijkheden zijn. Daarnaast is het slim om te bepalen wat jouw woonwensen zijn, waar moet het huis aan voldoen? Met de uitgebreide service van de makelaar in Breda en Tilburg weet je zeker dat je de dienstverlening krijgt die je verdiend. Op basis van kennis en jarenlange ervaring verkoopt Kern Makelaars jouw woning binnen afzienbare tijd, vol passie en gedrevenheid. Verder regelt de aankoopmakelaar alle bijkomende juridische zaken die bij het kopen van jouw droomhuis komen kijken. Door het inschakelen van een makelaar profiteer je van vele voordelen als zekerheid, scherpe prijzen en heb je geen zorgen. 

Een taxatierapport nodig? De makelaar in Tilburg en Breda hanteert een scherp tarief

Bij het kopen van een woning komt veel kijken. Zo is het eerst handig om een taxatierapport op te laten stellen. Het is belangrijk om de waarde van de woning te weten voor het aanvragen van een hypotheek. Steeds vaker eisen geldverstrekkers dat je een gevalideerd taxatierapport aanlevert bij deze hypotheekaanvraag. Kern Makelaars, de makelaar in Tilburg en Breda hanteert een scherp tarief en voert de taxatie op zeer korte termijn uit. De taxateurs zijn VastGoedCert gecertificeerd en aangesloten bij de NVM en NWWI. Andere voorbeelden voor een taxatierapport zijn WOZ waarde, echtscheiding, belastingdienst en successierechten. Vraag het de makelaar, zij regelen het.