Douaneloods: dé transport software voor het beheren van in- en uitgaande goederenstromen

      Reacties uitgeschakeld voor Douaneloods: dé transport software voor het beheren van in- en uitgaande goederenstromen

Bent u bekend met de transport software voor C-SUM en FemSum administraties, Douaneloods? Met dit systeem houdt u zowel de binnenkomende als uitgaande goederenstromen bij. De transport software is goedgekeurd door de Nederlandse douane en grote transportbedrijven op Schiphol Airport maken hier gebruik van. Dankzij het Transport Management Systeem kunt u onder meer zendingen aanmaken op airwaybill niveau, NCTS-aangiften doen, HAWB’s inbrengen en diverse rapporten printen. Dankzij de WMS-module kunt u vrije goederen en douanegoederen registreren op artikelniveau. Met behulp van de scanner kunt u pallets, locaties en artikelen scannen zodat de gegevens geregistreerd worden in de transport software. Hier heeft u de scanner Metrologic SP55000 OptimusS compact Batch Portable Data Terminal nodig.

Transport software voor wegtransport

Wilt u uw groupagevervoer én directe zendingen met een transport systeem beheren? Kies dan voor de transport software of andere diverse softwareoplossingen van Cargo Data Systems. Dankzij de app heeft u inzicht in uw winst- en verliescijfers en kunt u direct digitale facturen versturen. Na het invoeren van de verzendgegevens worden de benodigde documenten, zoals CMR, manifest, dossierkaft, laad, labels en zendingscertificaat, automatisch ingevuld in het Transport Management Systeem. Of u nu wel of geen eigen vervoer heeft, de transport software biedt vele voordelen voor uw bedrijf. Cargo Data Systems is een specialist op het gebied van automatisering voor expeditie, logistiek en transport. Zij hebben al veel bedrijven geholpen met het vereenvoudigen van het transport in de lucht-, zee-, weg- en railtransport.

Wat is er allemaal mogelijk met het Transport Management Systeem?

Overweegt u om in zee te gaan met Cargo Data Systems en gebruik te maken van hun transport software? Maar vraagt u zich wel af wat er precies mogelijk is met dit systeem? Het Transport Management Systeem maakt het mogelijk om eenvoudig groupage aan te maken en in te plannen, meerdere bezorg- en afhaaladressen aan te maken voor een verzending, gevaarlijkste stoffen en temperatuur zendingen te behandelen en de route te berekenen via Google Maps. Maar dat is natuurlijk nog niet alles. Zo heeft de transport software een dashboard welke in het openingsscherm direct inzicht geeft in de transporten van de week, verjaardagen, acties, nieuwsberichten en lopende offertes. Het werkt dus tevens als communicatiemiddel! Ideaal, nietwaar? Kies voor papierloos werken met de systemen van Cargo Data Systems.

Voor meer info :