Waarom dient u te kiezen voor BIM tekenen voor uw bouwproject?

      Reacties uitgeschakeld voor Waarom dient u te kiezen voor BIM tekenen voor uw bouwproject?

BIM tekenen is steeds belangrijker. Dit komt doordat steeds meer projectontwikkelaars kiezen voor een architectenbureau dat deze dienst aanbiedt. 9Dit is een vak apart en bestaat uit het accuraat maken van een 3D-model van het vastgoed dat gebouwd gaat worden. Op deze manier wordt een concept veel inzichtelijker en eventuele aanpassingen kunnen meteen worden opgenomen in het model. Ook tijdens de uitvoering van het project dient het BIM-model als leidraad waar de verschillende disciplines die aan het vastgoed werken op terug kunnen vallen. Vraag anders eens voor de mogelijkheden een vrijblijvend gesprek aan bij een expert als bv3 projectsupport. Dan krijgt u uitgebreide uitleg over de assistentie bij architectuur, installatietechniek en facility van bv3 projectsupport.

Een anatomisch correct 3D-model met BIM tekenen door een professional

Bent u visueel ingesteld? Dat geldt voor veel mensen. Daarom is het ook van belang dat u bij projectontwikkeling een te bouwen pand inzichtelijk maakt voor de betrokken partijen. Dat doet u, letterlijk, door een expert in te schakelen op het gebied van BIM tekenen. Met deze techniek wordt een anatomisch correct 3D model van het pand gemaakt, dat vervolgens kan worden gebruikt om de projectontwikkelaar op de hoogte houden van de voortgang van het project. Er zijn nog veel meer voordelen verbonden aan werken aan de hand van een BIM-model. Wie voor u een dergelijk model kan maken vraagt u? Neem eens contact op met de experts bij bv3 projectsupport.

Haal de deadline door een professional op het gebied van BIM tekenen in te schakelen

Vaak is het halen van deadlines een zeer belangrijk doel. Zeker wanneer u werkzaam bent in de bouw. In veel gevallen worden deadlines niet gehaald. Problemen tijdens de constructie, onduidelijke communicatie tussen verschillende specialisten, of zelfs een compleet gebrek daaraan, en verkeerde materialen leiden vaak tot lange vertragingen. Maar niet bij uw project! Want u schakelt bv3projectsupport in voor het tekenen van een 3D BIM model! In dit model wordt het te bouwen pand volledig accuraat weergegeven. Wat u daaraan heeft? Het is de blauwdruk van uw project in 3D waar iedere betrokken partij mee kan werken. En dat levert een aanzienlijke besparing op in de faalkosten en extra tijd die bij andere projecten tot zoveel vertraging leidt.

Voor meer info :